Dulce y Anahi

Prwi forum o najboljim drugaricama, Dul i Anny ...Lep prowod, pooono postowa, i mnostwo nowih drugara zeli wam wasa glawna adminka Kristina, tj. Bad copy de Maite
 
HomeHome  PortailPortail  Latest imagesLatest images  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  ПриступиПриступи  
Dulce y Anahi

Dulce y Anahi - Услови регистрације


Док администратори и уредници овог форума настоје да обришу или замене било који доступни материјал што је брже могуће, немогуће је прегледати сваку поруку. Према томе, на Вама је да знате да све поруке послате на ове форуме исказују ставове и опредељења аутора, никако администратора, уредника или веб мастера (осим, наравно, порука послатих лично од ових људи) и од сада се обавезује те условима.

Слажете се да не шаљете никакве погрдне, непристојне, вулгарне, клеветичке, одвратне, претеће, сексуално-орјентисане поруке или било какве материјале које може нарушити било које од корисничких правила. Поступајући другачије, можете бити одмах и трајно искључени(И ваш интернет провајдер ће бити обавештен). IP Адресе свих порука су сачуване за помоћ у случају непримене ових услова. Слажете се да веб мастер, администратор и уредници овог форума имају право да обришу, измене, помере или затворе сваку тему у свако доба ако то сматрају потребним. Као корисник слажете се са свим информацијама јоје сте предходно унели и оне ће бити сачуване у бази података. Да ове информације небуду обављене ни једној трећој особи без Вашег допуштења веб мастеру, администратору и уредницима, они се не могу дрзати за одговорне за било кои од хакерских напада који могу преузети податке који могу довести до неприлика.

Овај форум користи cookis да би сачувао информације на Вашем компиутеру. Ови cookis фајлови не садрже ни једну од информација које сте изнад убацили, они служе само да употпуне бољи изглед стране. Е-маил адресасе користи само за потврду ваших података регистрације и шифре.

Кад кликнете на дугме за регистрацију испод, слажете се и обавезујете се са свим овим условима.
1.Molimo vas da ne pisete poruke tipa:beso,kiss,tnx,gracias,de nada,suer,extra,hvala...jer su to sve spamovi!Naravno mozete to pisati u temama u kojima je to dozvoljeno,npr.Slike clanova,welcome....2.Ne sme se komentarisati u galeriji!!!!!!!!3.Svaki spam se brise bez opomene admina!4.Spamovanje se kaznjava ukidanjem pm-a na 4dana,a ako i posle toga clan nastavi da spamuje ukida mu se prvo awatar na nedelju dana,pa ako i dalje spamuje kida mu se potpis nanedelju dana..sve do banovanja!5.Ne otvarajte 2 iste teme!6.Ne reklamirajte 4ume,ako nemate 50 ili vise postova!7.Nema molbi da se poveca pozicija,to ce sami admini uciniti,ukoliko misle da teba!8.Ne bi trebali ako ne morate da pisete post za postom,moze maximalno 3 poruke za redom!Vasi admini!